Ne demek?

Wiki Article

ürkü bar sayesinde bağırsakerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış mimarilabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin muayene altına allıkınmasında takviye evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış katkısızlamanın cenahı düzen yangının sair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetleme şeşna alınması kolaylaşır ve henüz çokça muhatara vermesi önlenir.

Binaların yapısına elverişli kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya doğruca açılmaktadır.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir korku anında kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak dokumada olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin katı teselsül, yangın bapları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden öteki yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Bu sebeple çatı içinde herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini Yangın kapısı istanbul önler. Daha detaylı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Report this wiki page