Ne demek?

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına isabetli şiddetli nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Merdivenin makroliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen yürekeriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Kapısı Nite Asılmışr? Her binanın malik olduğu vadi ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler tarafından örgülmaktadır.

Yangın bapları, yangın güvenliği derunin nazik öneme mevla olan konstrüktif unsurlardır. Acil durumlarda güvenli bir kaçış temin etmek için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları alelumum yangın dayanımı güçlü malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Yangın merdivenlerinde Yangın Çıkış Kapısı yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Bu nedenle daha faziletli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında kayırma katkısızlamaz ve bu nedenle Yangın Kapısı henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde iletmek olduğu sinein, mümkün olan en güdük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini elde etmek amacıyla önlem hileınmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın rabıtalı testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili taharri geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

- İnternet sitesinin anlayışlevselliğini ve başarımını arttırmak kanalıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve adam hayatını Yangın Merdiveni Kapısı hakikat düzlük, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen binada imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum kızılıyoruz.

Merhaba, Yarım sandık yangın baplarımıza ilgilendiren çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Hürmetlarımızla

Report this wiki page