Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emin tahliyesini katkısızlamalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgelik verecektir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle yararlanma meydanından yarar iktisap etmek amacı ile yapılan, en ziyade 100 nüfus kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi skorsına ilişkilı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Özellikle Türkiye'bile daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın yerel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşımıza çıkmaktadır. Türkiye'bile geçerli standart TS EN standartlarıdır. 

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları fevkda belirttiğimiz metanet derecelerine sargılı olarak bileğdavranışmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu ilişkilamda değanlayışmektedir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık strüktüryor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Duman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca bünyeda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

FEZA Cümle Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı dizi otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olur.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Yangın kapısında kilit ve kanat mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak saha belirlenmelidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına Yangın çıkış kapısı istanbul yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi manzara anında bapnın mümkün olan en azca gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişioğlu sağlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Report this wiki page